Heatek – Caravanverwarming – 250 x 27,4 cm – Plug&Play – Zelfklevende onderlaag

(1 customer review)

129,00

HEATEK Caravan verwarming 230V – Plug & Play

De Europees goedgekeurde vloerverwarming legt u onder de vloer met behulp van de zelfklevende onderlaag, en binnen 5 minuten geeft de vloerverwarming een constante temperatuur van circa 33 graden Celsius af.

Verkrijgbaar in verschillende lengtematen en breedtematen voor altijd een passende oplossing.
– Ideaal voor mobiel gebruik
– Warmte afgifte: ca. 33°C
– Stroomverbruik: 125 W
– Eenvoudig met één stekker aan te sluiten
– Beschikbaar in verschillende maten
– Flinterdunne folie (<1mm)
– Onderhoudsvrij
– 10 jaar garantie
– Made in Holland

SKU: 410112503 Category:

Description

Plug&Play vloerverwarming voor uw caravan!

Met de Heatek caravanverwarming brengt u behaagelijke infrarood verwarming naar uw caravan- camper of boot. Door de infraroodstraling houdt u de kou van de grond af, en met een warmte afgifte van ca. 33°C wordt het niet te warm. Het pakket werkt met een 230V stekker. Ideaal dus voor uw caravan- camper of boot! Het pakket voldoet aan alle gestelde Europese normen en wetgevingen.

Geavanceerde Nano-Carbon formule

De Heatek vloerverwarming bestaat uit een geavanceerde nano-carbon formule, waarbij banen van Carbon op dubbel gelamineerd folie worden geprint. Hierdoor ontstaat er een behaagelijke infrarood straling door uw caravan- camper of bootvloer. Dezelfde infrarood techniek wordt al jarenlang door de Spa en Wellness gebruikt in infrarood sauna’s en andere apparatuur.

Maatwerk

Door de vele lengte en breedtematen van de Heatek caravanverwarming is maatwerk handig en snel te realiseren.

Veiligheid: Zorg dat er geen thermisch blokkades worden gecreëerd op de plaatsen waar de vloerverwarming is geplaatst. Bijvoorbeeld leg nooit een zwaar tapijt op de plaats waar vloerverwarming ligt of leg nooit de voortent op de plaats waar de vloerverwarming ligt terwijl de verwarming aan staat. Plaats ook geen ”zware objecten als grote tafelpoten op de verwarming”. Dit kan oververhitting veroorzaken.

Download hier de Handleiding

Additional information

Weight0,5 kg
Dimensions35 × 11 × 11 cm
Merk

Heatek

1 review for Heatek – Caravanverwarming – 250 x 27,4 cm – Plug&Play – Zelfklevende onderlaag

  1. Baumann

    Van het weekend deze caravan vloer verwarming aangeschaft. Degelijk product, en doet wat het zegt. Hoefde maar een klein gaatje in de bank te maken, en kon door dit gat het snoer van de vloer verwarming eenvoudig wegwerken. Deze maat gekozen door de smalle loopruimte bij de zit.

Add a review

Your email address will not be published.

X