Heatek – Caravanverwarming – 100 x 41 cm – Plug&Play – Zelfklevende onderlaag

(5 customer reviews)

89,00

HEATEK Caravan verwarming 230V – Plug & Play

De Europees goedgekeurde vloerverwarming legt u onder de vloer met behulp van de zelfklevende onderlaag, en binnen 5 minuten geeft de vloerverwarming een constante temperatuur van circa 33 graden Celsius af.

Verkrijgbaar in verschillende lengtematen en breedtematen voor altijd een passende oplossing.
– Ideaal voor mobiel gebruik
– Warmte afgifte: ca. 33°C
– Stroomverbruik: 75 W
– Eenvoudig met één stekker aan te sluiten
– Beschikbaar in verschillende maten
– Flinterdunne folie (<1mm)
– Onderhoudsvrij
– 10 jaar garantie
– Made in Holland

SKU: 410111004 Category:

Description

Plug&Play vloerverwarming voor uw caravan!

Met de Heatek caravanverwarming brengt u behaagelijke infrarood verwarming naar uw caravan- camper of boot. Door de infraroodstraling houdt u de kou van de grond af, en met een warmte afgifte van ca. 33°C wordt het niet te warm. Het pakket werkt met een 230V stekker. Ideaal dus voor uw caravan- camper of boot! Het pakket voldoet aan alle gestelde Europese normen en wetgevingen.

Geavanceerde Nano-Carbon formule

De Heatek vloerverwarming bestaat uit een geavanceerde nano-carbon formule, waarbij banen van Carbon op dubbel gelamineerd folie worden geprint. Hierdoor ontstaat er een behaagelijke infrarood straling door uw caravan- camper of bootvloer. Dezelfde infrarood techniek wordt al jarenlang door de Spa en Wellness gebruikt in infrarood sauna’s en andere apparatuur.

Maatwerk

Door de vele lengte en breedtematen van de Heatek caravanverwarming is maatwerk handig en snel te realiseren.

Veiligheid: Zorg dat er geen thermisch blokkades worden gecreëerd op de plaatsen waar de vloerverwarming is geplaatst. Bijvoorbeeld leg nooit een zwaar tapijt op de plaats waar vloerverwarming ligt of leg nooit de voortent op de plaats waar de vloerverwarming ligt terwijl de verwarming aan staat. Plaats ook geen ”zware objecten als grote tafelpoten op de verwarming”. Dit kan oververhitting veroorzaken.

Download hier de Handleiding

Additional information

Weight0,5 kg
Dimensions55 × 11 × 11 cm
Merk

Heatek

5 reviews for Heatek – Caravanverwarming – 100 x 41 cm – Plug&Play – Zelfklevende onderlaag

 1. Jordy

  Exact het formaat die ik nodig had, klantenservice heeft me goed te woord gestaan en geholpen bij mijn keuze.
  Nu nog het instaleren en dan kunnen we op pad met de caravan, met heerlijk warme voeten!

 2. Inge

  De caravan verwarming is door de connector erg goed weg te werken. Zelf heb ik de verwarming bij de tafel waardoor ik de kabel door de bank kon wegwerken. De caravanverwarming word aangenaam warm en helpt enorm bij de koude nachten in de caravan.

 3. Silas

  past precies in onze kleine caravan, de zelfklevende onderlaag maakt het monteren super makkelijk. In de kabel zit een kleine connector waardoor ik de stekker gemakkelijk kan wegwerken en niet gigantische gaten overal in moet boren.

 4. Echten B.

  erg tevreden met het gemak waar mee dit product op de vloer past

 5. dhr. Snijders

  Tevreden met de werking van het product. De vloer gemeten met een laser thermometer, en inderdaad een temperatuur van 33 graden. Het plaatsen van het folie was snel. De caravandealer heeft dit tussentijds voor ons gedaan, duurde ongeveer een kwartiertje.

Add a review

Your email address will not be published.

X