Heatek spiegelverwarming | 41x40cm | 30 Watt

(4 customer reviews)

34,95

Nóóit meer een beslagen spiegel!
De perfecte oplossing voor een condensvrije spiegel in de badkamer of andere spiegels. De Heatek infrarood spiegelverwarming maakt gebruik van een geavanceerde Nano-Carbon technologie, en zorgt met 40 graden Celsius altijd voor een schone en condensvrije spiegel die bovendien aangename warmte afgeeft. Naast KEMA certificering is onze spiegelverwarming is IPX4 Klasse II gecertificeerd. Hierdoor kunt u de spiegelverwarming veilig in de badkamer gebruiken.
Aanbrengen gaat erg eenvoudig, de spiegelverwarming rechtstreeks op de achterkant van de spiegel plakken, aansluiten op de stroomaansluiting van de spiegelverlichting en klaar.

Bekijk de handleiding

Available on backorder

SKU: 410130404 Category:

Description

Nóóit meer een beslagen spiegel!

De spiegelverwarming van Heatek is een begrip in de markt. De infrarood verwarming is in 7 standaard maten verkrijgbaar, zo heeft u altijd een geschikte maat voor uw spiegel. De verwarming is energiezuinig door de toepassing van speciaal ontwikkelde nano carbon infrarood folie.

GEAVANCEERDE INFRAROOD NANO-CARBON TECHNOLOGIE:

De Heatek infrarood spiegelverwarming maakt gebruik van een speciale Nano Carbon techniek en zorgt daarmee voor een condensvrije spiegel. Bovendien zult u merken dat het spiegeloppervlak een aangename warmte uitstraalt, een prettige bijkomstigheid.  De verwarming is geschikt voor elk type spiegel.
Goed om te weten is dat dankzij de keurmerken die zijn verkregen op de Heatek infrorood folie, o.a. KEMA, u verzekerd bent van een veilig product in de vochtige badkamer.

Specificaties:

✔ Afmetingen: 41 x 40 cm
✔ Stroomverbruik: 30 W
✔ Temperatuur spiegeloppervlak: ca. 40°C
✔ Voorzien van lijmlaag voor spiegelbevestiging
✔ Netsnoer waterdicht voorgemonteerd
✔ CE Keurmerk + Europese Norm EN60335-1
✔ IPX4 Klasse II
✔ KEMA Keurmerk
✔ Zeer dun, minder dan 1mm

Tips!

 • U kunt de verwarmingen ook rechtstreeks op de badkamer of spiegelverlichting aansluiten. Aansluiting gaat eenvoudig, en de spiegelverwarming wordt nu parallel met de verlichting ingeschakeld.
 • Kies een standaardmaat die het beste past bij de vorm en afmetingen van uw badkamerspiegel, op de plek waar de folie geplaatst is, blijft de spiegel condensvrij.

Garantie

Heatek biedt maar liefst 10 jaar garantie. Waarom? Omdat wij geloven in de kwaliteit van onze producten en een eerlijke service! Bent u niet (helemaal) tevreden of heeft u vragen, laat het ons dan weten!

Additional information

Weight0,2 kg
Dimensions55 × 11 × 11 cm
Merk

Heatek

4 reviews for Heatek spiegelverwarming | 41x40cm | 30 Watt

 1. Donny1

  Gister voor het eerst besteld, net binenn gekomen. Prima product

 2. M. van de Keul

  Nette verpakking en snel geleverd

 3. Brinkhorst

  De verzending en afhandeling perfect. Heb het spiegel folie meteen geïnstalleerd in de badkamer.

 4. Fam Maes

  De spiegelverwarming is een verademing, dit bespaard me weer om met een doek proberen de condens weg te halen, waarvan je weer strepen kan krijgen.

Add a review

Your email address will not be published.

X