Heatek Amsterdam | Heatek.nl | infrarood verwarming specialist

Infrarood verwarming amsterdam

Heatek.nl is een gerenommeerd Nederlandse leverancier van infrarood verwarming en opgericht in 1997 door Vadac. Het bedrijf is van oorsprong begonnen in de recreatiemarkt, maar is uitgegroeid tot één van de grootste spelers op het gebied van infrarood verwarming. Inmiddels hebben we één eigen webshop en meer dan 250 internationale dealers in Europa. Ons geheim is gebaseerd op een Nano-Carbon formule in het infrarood folie, en goedkeuring van onder andere KEMA en alle andere Europese goedkeuringsmerken. Heatek.nl is uitgegroeid toe de grootste infrarood verwarming webshop van Nederland. Als je op zoek bent naar infrarood verwarming, vloerkleed verwarming of verwarmde voetenmatten in Amsterdam bent je bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de caravan en camper branche hebben we meer kennis en ervaring opgedaan dan wie dan ook. We geven dan ook graag advies bij de aanschaf van uw infrarood vloerverwarming of vloerkleed verwarming.

Producten Heatek Amsterdam

We bieden een groot assortiment aan infrarood verwarmingen en accessoires aan in Amsterdam. Zo verkopen we de volgende producten met gratis verzending, en een snelle levering.

Heatek Amsterdam heeft vele soorten en maten infrarood verwarming en al onze producten zijn gebaseerd op een veilige en krachtige Nano-Carbon formule. Met de Nano-Carbon banen wordt een heerlijke warmte van circa 33 graden Celsius opgewekt. Deze infrarood verwarmingswarmte trekt naar boven en haalt de kou van de vloer. Heerlijk om aan de voeten te hebben, en je kunt het zelfs onder je vloerkleed leggen. Vanaf nu heb je een heerlijk infrarood verwarming vloerkleed waar je aangenaam op kan zitten.

Levertijd en verzendkosten

De levertijd van Heatek Amsterdam proberen we uiteraard altijd zo kort mogelijk te houden, zodat jij zo snel mogelijk kan genieten van de aangename warmte die de infrarood verwarming met zich meebrengt. Zo zenden we je bestelling dezelfde dag nog als je voor 14:00 uur besteld. Het kan voorkomen dat door de drukte van de feestdagen de levertijd iets langer is dan je van ons gewend bent. Dit komt door de grote stroom aan cadeautjes en producten die er rond de feestdagen worden verzonden. Is dit het geval, dan houden we je hier natuurlijk van op de hoogte.  

De verzendkosten van alle infrarood verwarming van Heatek Amsterdam zijn rond de feestdagen altijd gratis! Zo kun jij geld besparen om andere leuke dingen te doen, en zorgen wij voor een snelle verending. Onze leveringen lopen onder andere via DPD, PostNL en DHL. We kiezen altijd voor de vervoerder met de snelste levertijd.

Contact Heatek Amsterdam

Mocht je nog vragen hebben over Heatek Amsterdam of over infrarood verwarming, dan kunt je altijd contact met ons opnemen. Uiteraard adviseren we je graag waar nodig is, en kunt je ervoor kiezen om ons ook te mailen. Onze medewerkers staan voor je klaar.

X