HEATEK Breda | HEATEK.NL | INFRAROOD VERWARMING SPECIALIST

Infrarood verwarming Breda 

Heatek.nl is de Nederlands beste leverancier van infrarood verwarming en opgericht in 1997 door Vadac. Het bedrijf is begonnen in de recreatiemarkt, maar is heel snel uitgegroeid tot de grootste speler als het gaat om infrarood verwarming. Inmiddels hebben we één eigen webshop en meer dan 233 internationale dealers in Europa. Ons geheimpje is gebaseerd op een prachtige Nano-Carbon formule in het infrarood folie, en goedkeuring van onder andere KEMA en alle andere Europese goedkeuringsmerken. Heatek.nl is snel uitgegroeid tot de mooiste, Beste en de grootste infrarood verwarmingen webshop van Nederland. Als je op zoek bent naar infrarood verwarmingen, vloerkleed verwarmingen of verwarmde voetenmatten dan ben je in Breda bij het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de caravan en camper branche hebben we meer kennis en ervaring opgedaan dan wie dan ook. Daarom helpen we je ook graag bij het aanschaffen van een infrarood verwarmde voetenmat van Heatek. 

Producten Heatek Breda

Wij bieden een groot assortiment infrarood verwarmingen en accessoires aan in Heatek Breda, zo verkopen we de volgende producten met gratis verzending, en een snelle levering.

Heatek Breda heeft vele soorten en maten infrarood verwarmingen en al onze producten zijn gebaseerd op een veilige en krachtige Nano-Carbon formule. Met de Nano-Carbon banen wordt een heerlijke warmte van circa 32 graden Celsius opgewekt. Deze infrarood verwarmingswarmte trekt naar boven en haalt de kou van je vloer. Heerlijk om aan de voeten te hebben, en je kunt het zelfs ook onder je vloerkleed leggen. Vanaf nu heb je geen koude voeten meer door onze infrarood verwarmde voetenmatten.

Levertijd en verzendkosten

De levertijden van Heatek Breda proberen we uiteraard altijd zo kort mogelijk te houden, zodat jij zo snel mogelijk kan gaan genieten van de aangename warmte die de infrarood verwarming met zich meebrengt. Zo zenden we je bestelling dezelfde dag nog als je voor 14:00 uur besteld. Het kan voorkomen dat door de drukte van de feestdagen de levertijden iets langer zijn dan wat je van ons gewend bent. Dit komt door een grote stroom aan cadeautjes en producten die er rond deze feestdagen worden verzonden. Is dit het geval, dan houden we je hier natuurlijk van op de hoogte.  

De verzendkosten van alle infrarood verwarmingen van Heatek Breda zijn rond de feestdagen altijd gratis! Zo kun jij geld besparen om andere leuke dingen te bestellen, en zorgen wij voor een snelle verzending. Onze leveringen lopen onder andere via DPD en PostNL. We kiezen altijd de vervoerder uit met de snelste levertijd.

Contact Heatek Breda

Mocht je nog een vraag hebben over Heatek Breda of over onze infrarood verwarmingen, dan kan je contact met ons opnemen ten alle tijden. Uiteraard adviseren we je graag waar nodig is, en kan je ervoor kiezen om ons ook te mailen. Onze medewerkers staan voor je klaar.

X