HEATEK Haarlem | HEATEK.NL | INFRAROOD VERWARMING SPECIALIST

Infrarood verwarming Haarlem

Heatek.nl is de Nederlands beste leverancier van infrarood verwarming en opgericht in 1996 door Vadac. Het bedrijf is begonnen in de recreatiemarkt, maar is al snel uitgegroeid tot de marktleider als het gaat om infrarood verwarming. Inmiddels hebben we één eigen webshop en meer dan 257 internationale dealers in Europa. Ons geheim is gebaseerd op een geniale Nano-Carbon formule in het infrarood folie, en goedkeuring van onder andere KEMA en alle andere Europese goedkeuringsmerken. Heatek.nl is binnen mum van tijd uitgegroeid tot de Prachtigste, Beste en de grootste infrarood verwarming webshop van Nederland. Als je op zoek bent naar infrarood verwarmingen, vloerkleed verwarmingen of verwarmde voetenmatten dan ben je in Haarlem bij het juiste adres. Doordat wij veel ervaring hebben in de caravan en camper branche hebben we meer kennis en ervaring opgedaan dan wie dan ook. Daarom helpen we je ook erg graag bij het kiezen en aanschaffen van een infrarood verwarmde voetenmat van Heatek. 

Producten Heatek Haarlem

Wij bieden een groot assortiment infrarood verwarmingen en accessoires aan in Heatek Haarlem, zo verkopen we de volgende producten met gratis verzending, en een snelle levering.

Heatek Haarlem heeft vele soorten en maten infrarood verwarmingen en al onze producten zijn gebaseerd op een veilige en krachtige Nano-Carbon formule. Met de Nano-Carbon banen wordt een heerlijke warmte van circa 35 graden Celsius opgewekt. Deze infrarood verwarmingswarmte trekt naar boven en haalt de kou van je vloer. Heerlijk om aan de voeten te hebben, en je kunt het zelfs ook onder je vloerkleed leggen. Vanaf nu zal je geen koude voeten meer door onze infrarood verwarmde voetenmatten.

Levertijd en verzendkosten

De levertijden van Heatek Haarlem proberen we uiteraard altijd zo kort mogelijk te houden, zodat jij zo snel mogelijk kan gaan genieten van de aangename warmte die de infrarood verwarming met zich meebrengt. Zo zenden we je bestelling dezelfde dag nog als je voor 14:00 uur besteld. Het kan voorkomen dat door de drukte van de feestdagen de levertijden iets langer zijn dan wat je van ons gewend bent. Dit komt door een grote stroom aan cadeautjes en producten die er rond deze feestdagen worden verzonden. Is dit het geval, dan houden we je hier natuurlijk van op de hoogte.  

De verzendkosten van alle infrarood verwarmingen van Heatek Haarlem zijn rond de feestdagen altijd gratis! Zo kun jij geld besparen om andere leuke dingen te bestellen, en zorgen wij voor een snelle verzending. Onze leveringen lopen onder andere via DPD, PostNL en ook DHL. We kiezen altijd wel voor je de vervoerder uit met de snelste levertijd.

Contact Heatek Haarlem

Mocht je nog een vraag hebben over Heatek Haarlem of over onze infrarood verwarmingen, dan kan je contact met ons opnemen ten alle tijden. Uiteraard adviseren we je graag waar nodig is, en kan je ervoor kiezen om ons ook te mailen. Onze medewerkers staan voor je klaar.

X