HEATEK Haarlemmermeer | HEATEK.NL | INFRAROOD VERWARMING SPECIALIST

Infrarood verwarming Haarlemmermeer

Heatek.nl is de Nederlands geweldigste leverancier van infrarood verwarming en opgericht in 1998 door Vadac. Het bedrijf is begonnen in de recreatiemarkt, maar is al heel snel uitgegroeid tot marktleider als het gaat om infrarood verwarming. Inmiddels hebben we één eigen webshop en meer dan 250 goede internationale dealers in Europa. Ons speciale geheim is gebaseerd op een geweldige Nano-Carbon formule in het infrarood folie, en goedkeuring van onder andere KEMA en alle andere Europese goedkeuringsmerken. Heatek.nl is binnen mum van tijd uitgegroeid tot de Prachtigste, Beste en de grootste infrarood verwarming webshop van heel Nederland. Als je op zoek bent naar infrarood verwarmingen, vloerkleed verwarmingen of verwarmde voetenmatten dan ben je bij Heatek in Haarlemmermeer bij het juiste adres. Doordat we super veel ervaring hebben in de caravan en camper branche hebben we meer kennis en ervaring opgedaan dan wie dan ook in deze markt. Daarom helpen we je ook heel graag bij het kiezen en aanschaffen van een infrarood verwarmde voetenmatten van Heatek. 

Producten Heatek Haarlemmermeer

Wij bieden een heel groot assortiment infrarood verwarmingen en accessoires aan in Heatek Haarlemmermeer, zo verkopen we de volgende producten met gratis verzending, en een hele snelle levering.

Heatek Haarlemmermeer heeft vele soorten en maten infrarood verwarmingen en al onze producten zijn gebaseerd op een veilige en krachtige Nano-Carbon formule. Met de Nano-Carbon banen wordt een heerlijke warmte van circa 33 graden Celsius opgewekt. Deze infrarood verwarmingswarmte trekt naar boven en haalt de verschrikkelijke kou van de vloer. Heerlijk om aan de voeten te hebben, en je kunt het zelfs ook onder je vloerkleed leggen. Vanaf nu zal je geen koude voeten meer hebben door onze infrarood verwarmde voetenmatten.

Levertijd en verzendkosten

De levertijden van Heatek Haarlemmermeer proberen we uiteraard altijd zo kort mogelijk te houden, zodat jij zo snel mogelijk kan gaan genieten van de aangename warmte die de infrarood verwarming met zich meebrengt. Zo zenden we je bestelling dezelfde dag nog als je voor 14:00 uur besteld. Het kan voorkomen dat door de drukte van de feestdagen de levertijden iets langer zijn dan wat je van ons gewend bent. Dit komt door een grote stroom aan cadeautjes en producten die er rond deze feestdagen worden verzonden. Is dit het geval, dan houden we je hier natuurlijk van op de hoogte.  

De verzendkosten van alle infrarood verwarmingen van Heatek Haarlemmermeer zijn rond de mega leuke feestdagen altijd gratis! Zo kun jij veel geld besparen om andere leuke dingen te doen, en zorgen wij voor een snelle verzending. Onze leveringen lopen onder andere via DPD, PostNL en ook DHL. We kiezen altijd wel voor je de vervoerder uit met de snelste levertijd.

Contact Heatek Haarlemmermeer

Mocht je nog een vraag hebben over Heatek Haarlemmermeer of over onze infrarood verwarmingen, dan kan je contact met ons opnemen ten alle tijden. Uiteraard adviseren we je graag waar nodig is, en kan je ervoor kiezen om ons ook te mailen. Onze medewerkers staan voor je klaar.

X