Heatek Rotterdam | Heatek.nl | infrarood verwarming specialist

Infrarood verwarming Rotterdam

Heatek.nl is webshop van de Nederlandse leverancier van infrarood verwarming en is begonnen in 1997. Het merk Heatek is actief vanaf het begin, en ontstaan in de recreatiemarkt. Op dit moment is Heatek.nl één van de snelst groeiende online webshops in Rotterdam op het gebied van infrarood verwarming. Heatek heeft in Nederland een algemene website en meer dan tweehonderdvijftig wedeverkopers. De succesfactor van Heatek.nl is de hoge kwaliteit en servicegraad voor de klanten. De infrarood folie is gebaseerd op een speciale Nano-Carbon formule in het infrarood folie verwerkt. Goedkeuring van onder andere KEMA en alle andere Europese goedkeuringsmerken versterken het succes van de infrarood folie en Heatek.nl is uitgegroeid toe de grootste infrarood verwarming webshop van Nederland. Als je op zoek bent naar infrarood verwarming, vloerkleed verwarming of verwarmde voetenmatten in Rotterdam bent je bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de caravan en camper branche hebben we meer kennis en ervaring opgedaan dan wie dan ook. We geven dan ook graag advies bij de aanschaf van uw infrarood vloerverwarming of vloerkleed verwarming.

Onze producten van Heatek in Rotterdam

We bieden een groot assortiment aan infrarood verwarmingen en accessoires aan in Rotterdam. Zo verkopen we de volgende producten met gratis verzending, en een snelle levering.

  • Infrarood verwarming vloerkleed
  • Infrarood verwarming verwarmde voetenmatten
  • Infrarood verwarmung caravan verwarming

Heatek Rotterdam heeft vele soorten en maten infrarood verwarming en al onze producten zijn gebaseerd op een veilige en krachtige Nano-Carbon formule. Met de Nano-Carbon banen wordt een heerlijke warmte van circa 33 graden Celsius opgewekt. Deze infrarood verwarmingswarmte trekt naar boven en haalt de kou van de vloer.

Levertijden en verzendkosten Heatek

De levertijd van Heatek Rotterdam proberen we uiteraard altijd zo kort mogelijk te houden, zodat jij zo snel mogelijk kan genieten van de aangename warmte die de infrarood verwarming met zich meebrengt. Zo zenden we je bestelling dezelfde dag nog als je voor 14:00 uur besteld. Het kan voorkomen dat door de drukte van de feestdagen de levertijd iets langer is dan je van ons gewend bent. Dit komt door de grote stroom aan cadeautjes en producten die er rond de feestdagen worden verzonden. Is dit het geval, dan houden we je hier natuurlijk van op de hoogte.  

De verzendkosten van alle infrarood verwarming van Heatek Rotterdam zijn rond de feestdagen altijd gratis! Zo kun jij geld besparen om andere leuke dingen te doen, en zorgen wij voor een snelle verending. Onze leveringen lopen onder andere via DPD, PostNL en DHL. We kiezen altijd voor de vervoerder met de snelste levertijd.

Neem contact op Heatek Rotterdam

Mocht je nog vragen hebben over onze producten? Dan kunt je altijd contact met ons opnemen. We adviseren graag waar nodig over de infrarood verwarming.  

X