HEATEK utrecht | HEATEK.NL | INFRAROOD VERWARMING SPECIALIST

Infrarood verwarming Utrecht 

Heatek.nl is een van de beste Nederlandse leveranciers van infrarood verwarming en opgericht in 1997 door Vadac. Het bedrijf is begonnen in de recreatiemarkt, maar is uitgegroeid de grootste speler als het gaat om infrarood verwarming. Inmiddels hebben wij één eigen webshop en meer dan 260 internationale dealers in Europa. Ons geheim is gebaseerd op een Nano-Carbon formule in het infrarood folie, en goedkeuring van onder andere KEMA en alle andere Europese goedkeuringsmerken. Heatek.nl is uitgegroeid tot de mooiste, Beste en de grootste infrarood verwarmingen webshop van Nederland. Als je op zoek bent naar infrarood verwarmingen, vloerkleed verwarmingen of verwarmde voetenmatten in Utrecht ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze vele jaren ervaring in de caravan en camper branche hebben we meer kennis en ervaring opgedaan dan wie dan ook. Wij helpen je dan ook graag bij de aanschaffen van je infrarood vloerverwarming of vloerkleed verwarming.

Producten Heatek Utrecht

We bieden een mooi en groot assortiment infrarood verwarmingen en accessoires aan in Utrecht. Zo verkopen we de volgende producten met gratis verzending, en een snelle levering.

Heatek Utrecht heeft vele soorten en maten infrarood verwarming en al onze producten zijn gebaseerd op een veilige en krachtige Nano-Carbon formule. Met de Nano-Carbon banen wordt een heerlijke warmte van circa 33 graden Celsius opgewekt. Deze infrarood verwarmingswarmte trekt naar boven en haalt de kou van je vloer. Heerlijk om aan de voeten te hebben, en je kunt het zelfs onder je vloerkleed leggen. Vanaf nu heb je een heerlijk infrarood verwarmd vloerkleed waar je aangenaam je voeten op kan leggen.

Levertijd en verzendkosten

De levertijden van Heatek Utrecht proberen we uiteraard altijd zo kort mogelijk te houden, zodat jij zo snel mogelijk kan gaan genieten van de aangename warmte die de infrarood verwarming met zich meebrengt. Zo zenden we je bestelling dezelfde dag nog als je voor 14:00 uur besteld. Het kan voorkomen dat door de drukte van de feestdagen de levertijden iets langer zijn dan wat je van ons gewend bent. Dit komt door een grote stroom aan cadeautjes en producten die er rond deze feestdagen worden verzonden. Is dit het geval, dan houden we je hier natuurlijk van op de hoogte.  

De verzendkosten van alle infrarood verwarmingen van Heatek Utrecht zijn rond de feestdagen altijd gratis! Zo kun jij geld besparen om andere leuke dingen te bestellen, en zorgen wij voor een snelle verzending. Onze leveringen lopen onder andere via DPD, PostNL en DHL. We kiezen degene met de snelste levertijd.

Contact Heatek Utrecht

Mocht je nog een vraag hebben over Heatek Utrecht of over infrarood verwarming, dan kan je contact met ons opnemen ten alle tijden. Uiteraard adviseren we je graag waar nodig is, en kan je ervoor kiezen om ons ook te mailen. Onze medewerkers staan voor je klaar.

X