Aanbieding!

HEATEK Clear Mirror 28x20cm 9W

Oorspronkelijke prijs was: €25,00.Huidige prijs is: €19,00.

HEATEK Clear Mirror is een revolutionaire, energiezuinige spiegelverwarming ontworpen om condensvorming op badkamerspiegels te voorkomen, ideaal voor gebruik na het douchen. Met compacte afmetingen (20 x 28 cm en minder dan 1 mm dik) is het ontworpen om onopvallend te zijn en verbruikt slechts 9 watt op 230 VAC. De installatie is eenvoudig, vergelijkbaar met het aanbrengen van een sticker en kan direct op elke spiegel worden aangebracht. Veiligheid is gegarandeerd door verschillende certificeringen, waaronder het CE Keurmerk en het KEMA Keurmerk. HEATEK Clear Mirror is de oplossing voor dagelijkse frustraties met beslagen spiegels.

31 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Ontdek HEATEK Clear Mirror: De ultieme spiegelverwarming voor een condensvrije spiegel!

Zoek je een oplossing voor je beslagen badkamerspiegel na een warme douche? We kennen allemaal de frustratie van het proberen te scheren terwijl de spiegel vol condens zit. Maak kennis met HEATEK Clear Mirror, dé spiegelverwarming die een eind maakt aan dit dagelijkse probleem.

HEATEK Clear Mirror is een revolutionaire spiegelverwarming. Dit energiezuinige infrarood verwarmingselement is ontworpen om condens op je badkamerspiegel te voorkomen. Bevestigd aan de achterkant van je spiegel, houdt de spiegelverwarming altijd een plaje op je spiegel helder en condensvrij zodat jij je probleemloos kunt scheren, zelfs na een stomende douche.

Met zijn compacte afmetingen van slechts 20 x 28 cm en een dikte van minder dan 1 mm, is de HEATEK Clear Mirror spiegelverwarming speciaal ontworpen om onopvallend in je badkamer te passen. Werkend op 230 VAC, verbruikt deze spiegel verwarming badkamer slechts 9 watt, wat het een uiterst energiezuinige keuze maakt.

Eenvoudige installatie van je spiegel met verwarming

Het installeren van de HEATEK Clear Mirror spiegelverwarming is net zo eenvoudig als het plakken van een sticker. Het kan direct op de achterkant van elke spiegel aangebracht worden en aangesloten op de badkamer- of spiegelverlichting, waardoor je binnen de kortste keren kunt genieten van een spiegel met verwarming.

Veiligheid van je spiegel verwarming badkamer gegarandeerd
Jouw veiligheid is onze topprioriteit. Daarom is de HEATEK Clear Mirror, als spiegel verwarming voor de badkamer, voorzien van het CE Keurmerk, voldoet aan de Europese Norm EN60335-1, is IPX4 Klasse II gecertificeerd en draagt het KEMA Keurmerk. Dit betekent dat je veilig en zorgeloos kunt genieten van de voordelen van een heldere, condensvrije spiegel met verwarming.

Voeg een vleugje innovatie toe aan je dagelijkse routine met de HEATEK Clear Mirror spiegelverwarming. Zeg vaarwel tegen beslagen spiegels en omarm de helderheid elke dag opnieuw met deze onmisbare spiegel verwarming voor de badkamer.

Bekijk hier de montage handleiding: Spiegelverwarming handleiding

Bestel vandaag nog jouw HEATEK Clear Mirror, de beste spiegelverwarming op de markt, en ervaar het verschil!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

X