HEATEK Schiedam | HEATEK.NL | INFRAROOD VERWARMING SPECIALIST

Infrarood verwarming Schiedam

Heatek Schiedam is de Nederlands grootste leverancier ooit van infrarood verwarming en opgericht in 1997 door Vadac. Het bedrijf is begonnen in de recreatiemarkt, maar is al heel snel uitgegroeid tot marktleider als het gaat om infrarood verwarming. Inmiddels hebben we één eigen webshop en hebben we meer dan 250 internationale top dealers in Europa. Ons geheim is gebaseerd op een goed speciale NanoCarbon formule in het infrarood folie, en goedkeuring van onder andere KEMA en alle andere Europese goedkeuringsmerken. Heatek.nl is binnen een record tijd uitgegroeid tot de Leukste, Beste en de grootste infrarood verwarming webshop van heel Nederland. Als je op zoek bent naar infrarood verwarmingen, vloerkleed verwarmingen of verwarmde voetenmatten dan ben je bij Heatek in Schiedam bij het juiste adres. Doordat we mega veel ervaring hebben in de caravan en camper branche hebben we meer kennis opgedaan dan wie dan ook in deze markt. Daarom helpen we je ook heel graag bij het kiezen en aanschaffen van een infrarood verwarmde voetenmatten van Heatek

Producten Heatek Schiedam

Wij bieden een mega groot assortiment infrarood verwarmingen en accessoires aan in Heatek Schiedam, zo verkopen we de volgende producten met gratis verzending, en een hele snelle levering.

Heatek Schiedam heeft vele soorten en maten infrarood verwarmingen en al onze producten zijn gebaseerd op een veilige en krachtige Nano-Carbon formule. Met de Nano-Carbon banen wordt een heerlijke warmte van circa 33 graden Celsius opgewekt. De warmte van de infrarood verwarming trekt naar boven en haalt de kou die jouw voeten koud maakt van de vloer. Heerlijk om aan de voeten te hebben, en je kunt het zelfs ook onder je vloerkleed leggen. Vanaf nu zal je geen koude voeten meer hebben door onze Heatek infrarood verwarmde voetenmatten.

Levertijd en verzendkosten

De levertijden van Heatek Schiedam proberen we uiteraard altijd zo kort mogelijk te houden, zodat jij zo snel mogelijk kan gaan genieten van de aangename warmte die de infrarood verwarming met zich meebrengt. Zo zenden we je bestelling dezelfde dag nog als je voor 14:00 uur besteld. Het kan voorkomen dat door de drukte van de feestdagen de levertijden iets langer zijn dan wat je van ons gewend bent. Dit komt door een grote stroom aan cadeautjes en producten die er rond deze feestdagen worden verzonden. Is dit het geval, dan houden we je hier natuurlijk van op de hoogte.  

De verzendkosten van alle infrarood verwarmingen van Heatek Schiedam zijn rond de mega leuke feestdagen altijd gratis! Zo kun jij veel geld besparen om andere leuke dingen te doen met je vrouw en kinderen, en zorgen wij voor een snelle verzending. Onze leveringen lopen onder andere via DPD, PostNL en ook DHL. We kiezen altijd de meest snelle vervoerder uit voor je. 

Contact Heatek Schiedam

Mocht je nog een of meerdere vragen hebben over Heatek Schiedam of een vraag over de mooie stad Schiedam zelf, dan kan je ten alle tijden contact met ons opnemen, wij zijn op werkdagen van 09:30 tot 17:05 beschikbaar. Natuurlijk adviseren we je graag waar nodig is, en kan je ervoor kiezen om ons ook te mailen. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar.

X