Heatek infrarood vloerkleedverwarming | 200 x 50 cm | Plug&Play | 200 Watt

(17 customer reviews)

89,95

De Heatek vloerkleed verwarming is een Europees goedgekeurde verwarmingsmat die elk type vloerkleed of tapijt verwarmd. De perfect oplossing om een tapijt of vloerkleed te verwarmen met circa 33 graden.

Multifunctioneel
Uiteraard is deze verwarmingsmat niet alleen te gebruiken voor vloerkleden, maar kan ook onder tapijt worden gelegd. Dankzij slimme aanpassingen in het folie is het lichtgewicht en kan makkelijk worden opgerold en verplaatst worden.

✅ Verkrijgbaar in 4 maten

✅ Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis!

SKU: 410142005 Category:

Description

Infrarood vloerkleedverwarming

De infrarood vloerkleedverwarming van Heatek is een begrip in de markt. De vloerverwarming is geschikt voor elk type tapijt of vloerkleed en zorgt voor een aangename temperatuur.

Geavanceerde infrarood Nano-Carbon technologie

De Heatek infrarood vloerkleedverwarming maakt gebruik van een soortgelijke speciale Nano Carbon techniek als een infrarood sauna, en zorgt voor een aangename temperatuur van circa 33 graden Celsius.

Specificaties van de Heatek infrarood vloerverwarming

– CE Keurmerk + Europese Norm EN60335-1
– KEMA Keurmerk
– Zeer dun, minder dan 1mm
– Stroomkabel van 250cm

Tip!

Wanneer de Heatek infrarood vloerkleedverwarming onder een tapijt- of vloerkleed wordt gelegd en deze geen anti-slip heeft, is het slim om een apart anti-slipmatje te kopen voor het vloerkleed. Dit voorkomt de verschuiving van de mat.

Gebruiksaanwijzing

1.Leg de Heatek vloerkleed verwarming onder uw tapijt of vloerkleed
2.Steek de stekker in het stopcontact
3.Controleer of de verwarmingsmat niet verschuift
4.Geniet van heerlijk aangenaam verwarmd tapijt of vloerkleed

Garantie

Heatek biedt maar liefst 10 jaar garantie. Waarom? Omdat wij geloven in de kwaliteit van onze producten en een eerlijke service! Bent u niet (helemaal) tevreden of heeft u vragen, laat het ons dan weten!

Veiligheid: Zorg dat er geen thermisch blokkades worden gecreëerd op de plaatsen waar de vloerverwarming is geplaatst. Bijvoorbeeld leg nooit een zwaar tapijt op de plaats waar vloerverwarming ligt of leg nooit de voortent op de plaats waar de vloerverwarming ligt terwijl de verwarming aan staat. Plaats ook geen ”zware objecten als grote tafelpoten op de verwarming”. Dit kan oververhitting veroorzaken.

Additional information

Weight1 kg
Dimensions55 × 11 × 11 cm
Merk

Heatek

17 reviews for Heatek infrarood vloerkleedverwarming | 200 x 50 cm | Plug&Play | 200 Watt

 1. Henk

  past precies onder mijn 220×60 vloerkleed

 2. Jos

  werkt perfect!

 3. Tony S.

  DPD was een dagje te laat met verzenden door drukte, maar verder erg tevreden

 4. FamMire

  Heb deze infrarood folie onder mijn dikke shaggy tapijt gelegd. Werkt naar behoren, en ben erg tevreden met dit product. Helemaal top en blij dat we het hebben

 5. Chris v/d Berg

  Past precies en verwarmd goed.

 6. Rossek M.A.

  Top met twee dagen de bestelling in huis gekregen. Dit is de eerste oplossing om het vloerkleed in de woonkamer te verwarmen. Vooral de hond is erg tevreden over deze verwarming.

 7. Yannick

  Door de corona crisis van alles al in huis gedaan. Zelf wouden we ook graag nog vloerverwarming in de woonkamer maar dit is duur en kost veel tijd. Vandaar dat we op deze oplossing zijn gekomen. Het werkt echt top en het is heerlijk om met je blote voeten over het verwarmde vloerkleed te lopen. Kortom, een goede aankoop en een tevreden klant.

 8. Dhr. v.d. Velzens

  Product doet precies wat de fabrikant beweerd. tevreden +

 9. Tamara

  De vloerkleed verwarming van Heatek is een verrijking in onze woonkamer. Met name het comfort dat de vloerkleed verwarming bied is een toevoeging aan onze woning

 10. Jaquelien

  top product, het liefst bekleed ik me hele huis met daar onder deze vloerkleedverwarming

 11. Kim

  Ik had een heel mooi vloerkleed gekocht in de hoop dat het hierdoor wat warmer zou zijn aan de voeten. helaas was dit neit het geval. Daarna deze vloerkleed verwarming gekocht en het is echt een top product. Fijn aan de voeten en ik kom nu toch net wat makkelijker van de bank af.

 12. Franck

  Ben heel erg gevreden over de verwarming voor het tappijt. Heb voor een paar euro bij de bouwmarkt een antislip matje gekocht om hieronder te leggen. Erg tevreden

 13. Joyce J.

  goed en mooi op tijd gelverd

 14. A. Vos

  Keuze uit een verwarmd vloerkleed of een vloerkleed verwarming. Toch maar een vloerkleed verwarming om mijn hoogpollige tapijt te verwarmen. Goed product.

 15. David

  tevreden over service en product, binnen 1 dag geleverd

 16. Dineke

  heerlijk !! geen koude voeten meer , ik raad het iedereen aan met koude pootjes 👍🏼👍🏼

 17. Frank

  gisteren mijn vloerkleedverwarming ontvangen en direct onder het vloerkleed gelegd. Bestelproces ging prima, levering was keurig! Maar nog belangrijker, we hebben weer heerlijk warme voeten als we op de bank zitten! Top product! Snoer is met 2,5 meter lang genoegen hebben we onzichtbaar weg kunnen werken. Tijdklokje erop en we hebben er geen omkijken meer naar. Voortaan warme voeten!

Add a review

Your email address will not be published.

X